Тернопільщина прийматиме журналістів з усієї України

Тернопільщина прийматиме журналістів з усієї України

21.06.14 17:02 0 1138
Всеукраїнський медіа-форум "Тернопільщина туристична – очима журналістів" відбудеться 3-5 липня на Тернопіллі.

Про це повідомили на засіданні організаційного комітету, до складу якого входять представники усіх районів області.

"Наша область славиться пам’ятками історії, культури, релігії, - зазначив представник оргкомітету, заступник голови Тернопільської облдержадміністрації Леонід Бицюра. – Це значний ресурс, який потрібно використати якомога ефективніше. Тому метою медіа-форуму є презентація і популяризація туристичного потенціалу та розвитку туристичної інфраструктури області".

Програма заходу складається з чотирьох частин. У першій – офіційне відкриття медіа-форуму, вітальні слова та виступи гостей; у другій - огляд стендових експозицій з представленням туристичного потенціалу області; у третій – робота за тематичними напрямками: "Замковий туризм", "Сакральний туризм", "Екологічний та екстремальний туризм", "Гастрономічний і фестивальний туризм"; у четвертій - прес-тур пам’ятками історії, культури, релігії, які розміщені на території краю.

У рамках прес-туру учасники медіа-форуму відвідають Бережанський, Зборівський, Теребовлянський, Монастириський, Бучацький, Борщівський, Підволочиський райони, візьмуть участь у спаві на р. Дністер тощо.

Програма медіа-форуму буде опублікована на сайті згодом.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ