На Тернопіллі суперечка на дорозі завершилася стріляниною

На Тернопіллі суперечка на дорозі завершилася стріляниною

21.06.14 15:46 0 1386
У Кременці, під час виникнення словесної суперечки, 32-річний місцевий житель із пневматичного револьвера вистрілив у 20-річного молодика.

Повідомлення про те, що 20-річний кременчанин отримав поранення із пневматичного револьвера надійшло до співробітників Кременецького райвідділу міліції від медиків. Міліціонери виїхали до лікувального закладу, аби встановити за яких обставин хлопець отримав травми.

Як з’ясувалося, ввечері, коли потерпілий разом зі знайомим переходили дорогу на пішохідному переході у центрі міста на них ледь не наїхала автівка. Хлопці почали сваритися з водієм транспортного засобу. Словесна суперечка переросла у бійку. Пішоходи накинулися на кермувальника зі стусанами. В якийсь момент водієві вдалося застрибнути в автівку. Він дістав із салону пневматичний револьвер та кілька разів вистрілив в одного із хлопців. Кулі влучили в голову та живіт.

Правоохоронці з’ясовують усі обставини конфліктної ситуації. Відповідати за вчинені протиправні діяння доведеться усім трьом його учасникам. Водію транспортного засобу слідчі інкримінують частину 4 статті 296 ККУ (хуліганство) , а 20-річному молодику та його знайомому – частину 1 статті 125 ККУ (умисне легке тілесне ушкодження). Проводиться досудове розслідування.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Івано-Франківщина: ні ...
Наступна новина: Волинська область: ...

КОМЕНТАРІ