Маленькі черкащани у центрі міста писали листи військовим

Маленькі черкащани у центрі міста писали листи військовим

21.06.14 17:48 0 1195
Небайдужі черкащани організували акцію на підтримку військових, що беруть участь в АТО на сході України. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

Упродовж дня у середмісті Черкас будь-хто охочий міг допомогти солдатам: купити і покласти необхідні речі і продукти до військового кошика, допомогти грішми. А діти мали можливість власноруч скласти паперового «Голуба миру», написати листа солдату або намалювати малюнок.

Як повідомляє кореспондент Радіо Свобода, діти охоче долучалися до акції, малювали здебільшого прапор України, більшість листів завершували «Слава Україні! Героям Слава!».

Сашко Клименко у своєму листі звертається до «капітана Донбасу»: «Дорогий капітан Донбасу! Бажаю вам перемогти над росіянами. І щоб ця війна закінчилася. Слава Україні! Героям Слава!» Хлопець сподівається, що після перемоги «капітана Донбасу» Крим повернуть Україні, бо «Крим – це не Росія, це Україна».

Усі листи і малюнки діти складали у спеціальну скриньку «Військова пошта». Окрім того, справжні листи кидали до скриньки і дорослі. Організатори акції обіцяють, що всі послання обов’язково дійдуть до адресатів на схід України.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівщина приймає ...
Наступна новина: Командний чемпіонат Європи. ...

КОМЕНТАРІ