На Житомирщині правоохоронці опікуються дітьми з кризових родин

На Житомирщині правоохоронці опікуються дітьми з кризових родин

22.06.14 16:27 0 1081
Працівники Олевської міліції, що на Житомирщині разом з спеціалістами служби у справах дітей районної держадміністрації провідують проблемні сім’ї. Допомогти малюкам та порадувати їх подарунками, а ще вплинути у разі потреби на нерадивих батьків – завдання рейдових груп.

- «Чужих дітей не буває» - з такою думкою працівники нашого райвідділу пішли до дітей із кризових родин, - розповідає начальник Олевського РВ УМВС Юрій Бовсуновський. – Ніхто дитині не замінить батьків, але інколи вони нехтують своїми безпосередніми обов’язками. Щоб бути у курсі справ у проблемних сім’ях та у разі необхідності вчасно втрутитись у ситуацію, допомогти родині правоохоронці й відвідують їх.

Цього разу побували у родині жительки одного з сіл району, де виховується троє дітей. Найменшій дівчинці - 2 роки, найстаршому хлопчикові – 5. Батько відбуває покарання у місцях позбавлення волі, а мати перебивається випадковими підробітками.

На час візиту рейдової групи діти знаходилися під наглядом бабусі. За словами літньої жінки, їх мати пішла у справах.

Працівники Олевського РВ вручили дітям гостинці та поспілкувались з ними. Найбільше, звісно, малявки раділи іграшкам та солодощам.

- Я сама мати і розумію, як важлива для дітей увага, любов та турбота. Коли діти усміхнені – це найкращі миті для батьків, - розповіла працівник міліції Юлія Хомутовська. – Ми намагаємось «достукатись» до рідних цих дітей і повернути їх до родин.

Відтак правоохоронці вкотре звертаються до дорослих: дбайте про своїх дітей, створіть комфортні умови для їх розвитку, зробіть їх дитинство щасливим. Врешті на старість і ви потребуватимете їх допомоги.

СЗГ УМВС України

в Житомирській області

(за повідомленням Олевського РВ УМВС)
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ