На Хмельниччині діалог влади та підприємців

На Хмельниччині діалог влади та підприємців

22.06.14 10:10 0 1160
Економіка області, як і в цілому в державі, вимушена працювати у складних обставинах, обумовлених агресією і економічною блокадою України з боку Російської Федерації. Про це на засіданні регіональної ради підприємців Хмельницької області зазначив голова обласної державної адміністрації Леонід Прус.

Він зазначив, що теперішня ситуація черговий раз підтвердила вагому роль бізнесу у вирішенні нагальних проблем як соціального, так і технічного плану.

«Маю на увазі фінансову і матеріальну допомогу, надану суб’єктами підприємництва військовим частинам, розташованим на території області; воєнізованим підрозділам, які сформовані з числа наших земляків та беруть участь в бойових діях на Сході та Півдні країни,» - сказав Леонід Іванович.

Загальновідомо, що наповнення бюджету, забезпечення соціальних гарантій громади з боку влади завжди залежить від умов, в яких працює бізнес. І саме тому, проблемні питання діяльності бізнесу в області не можуть залишатися поза увагою.

Коментуючи шню ситуацію голова облдержадміністрації зазначив: «Ми з вами працюємо в період, коли необхідно одночасно вирішувати питання спрощення умов ведення бізнесу, максимально швидко пристосовуватися до стандартів європейських ринків, готуватися до нових викликів внутрішнього ринку щодо імпортних товарних потоків».

Учасники зібрання зазначили, що суттєвою проблемою залишається питання спрощення податкового та митного законодавства, оптимізація системи адміністрування податкових платежів, існування безкарного тіньового бізнесу. Було наголошено на необхідності впровадження сучасних форматів ведення бізнесу, зокрема, об’єднання в кластери, створення спеціальних економічних територій, індустріальних, промислових та науково-технічних парків, зон експортної переробки та інше.

Перед учасниками засідання виступив Славутський міський голова Василь Сидор з презентацією індустріального (промислового) парку «Славута». Про вдосконалення адміністрування податків і зборів говорив у своєму виступі начальник Головного управління Міндоходів і зборів в області, депутат обласної ради Мар’ян Зеленецький.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Суд в Єгипті підтвердив ...
Наступна новина: У Тернополі відкрили ...

КОМЕНТАРІ