На Хмельниччині вирішуючи проблеми людей

На Хмельниччині вирішуючи проблеми людей

22.06.14 15:42 0 1088
Звертаючись до керівництва органів виконавчої влади, люди сподіваються на допомогу у вирішенні наболілих турбот. Так от і 20 червня, хмельничани та жителі області мали змогу поспілкуватися про наболіле з першим заступником голови обласної державної адміністрації Олександром Симчишиним.

Впродовж відведених годин прийому до посадовця звернулося кілька осіб. Так, житель обласного центру, пенсіонер, шукаючи підтримки, звернувся до Олександра Сергійовича з приводу неправомірного, на думку заявника, розрахунку вартості тарифів на житлово-комунальні послуги місцевою житлово-експлуатаційною конторою. Перший заступник голови облдержадміністрації вислухавши жителя обласного центру зазначив, що його звернення буде розглянуте відповідними структурними підрозділами, про що його буде обов’язково проінформовано.

Свідченням того, що влада стала ближчою та відкритішою до громади, є зменшення кількості осіб, які звертаються до посадовців у визначені дні прийому громадян. Адже усі бажаючі мають змогу поспілкуватися з посадовцями у будь-який зручний для них час. Прийом громадян здійснюється з початком трудового дня та триває до останнього відвідувача.

Олександр Сергійович, не відмовляючи жодній людині, намагається вникнути у суть кожної проблеми, з якими звертаються до нього. Люди приходять з різноманітними проблемами, багато з них є давніми, що вимагає залучення інших органів виконавчої влади. Чимало проблем уже вирішено, багато – знаходяться на стадії вирішення, хоча існують такі, вирішення яких потребує внесення змін до законів України та інших нормативно-правових актів.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ