Фінансові наслідки автономії Сходу

Фінансові наслідки автономії Сходу

22.06.14 14:08 0 1082
Мер Сніжного Олена Петрухіна обурена рішенням центральним влади зупинити бюджетні виплати в місті.

У місті Сніжному Донецької області повністю зупинені бюджетні розрахунки і виплата пенсій, заявила в.о. міського голови Олена Петрухіна.

"Зупинилося все: фінансування соціальної сфери - шкіл, лікарень, бюджетних організацій. Рятувальники, в'язниця - все без грошей. Не закуповуються медикаменти. Не оплачується харчування школярів, вихованців інтернату, дитсадків. Ростуть борги за електроенергію та комунальні послуги. Люди не отримують зарплату і пенсію - і не платять", - цитує Петрухіну Голос України.

При цьому мер Сніжного вважає, що зупиняти бюджетні виплати не можна було.

"Ми всі дуже обурені. Місто живе, як можна нам все перекрити? Так, є озброєні люди, але немає випадків масового мародерства. Виконком міської ради займається життєзабезпеченням. Нас ніхто не захоплював. Утримуємо ситуацію, як можемо. Чому наших людей позбавили виплат?" - Запитала Петрухіна.

Раніше повідомлялося, що Міністерство соціальної політики України тимчасово призупинило виплату пенсій пенсіонерам Слов'янська і Краматорська Донецької області через загрозу нападів на працівників соцсфери.

Корреспондент

Джерело: Сім’я і Дім
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області за ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ