На Хмельниччині рятувальники навчали працівників хлібоприймального підприємства правилам безпеки під час збирання нового врожаю

На Хмельниччині рятувальники навчали працівників хлібоприймального підприємства правилам безпеки під час збирання нового врожаю

22.06.14 10:39 0 1142
20 червня на базі сільськогосподарського підприємства ТОВ «Промінь-Поділля» в с. Песець, Новоушицького району вогнеборці 16-ї державної пожежно-рятувальної частини смт. Нова Ушиця провели з працівниками підприємства, які задіяні підчас збирання врожаю інформаційно-роз’яснювальну роботу щодо дотримання правил пожежної безпеки під час збирання, переробки та зберігання врожаю 2014 року.

Рятувальники Державної служби з надзвичайних ситуацій Новоушицького району ознайомили працівників підприємства з видами пожежної техніки, аварійно-рятувальним обладнанням та їх можливостями.

Також, перевірено дотримання заходів пожежної безпеки, готовність техніки та працівників до збирання врожаю.

Головне управління ДСНС у Хмельницькій області нагадує всім керівникам та працівникам сільгосппідприємств про необхідність суворого дотримання правил пожежної безпеки в місцях збирання, переробки та зберігання врожаю. Пам'ятайте, що пожежа сама по собі ніколи не виникає, а є наслідком людської безпечності, недбалості або просто бездіяльності.

Новоушицький РС ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Тернополі відкрили ...
Наступна новина: Кабмін виділив 200 ...

КОМЕНТАРІ