В Івано-Франківській області відбувши покарання у виправному закладі, жінка взялася за старе

В Івано-Франківській області відбувши покарання у виправному закладі, жінка взялася за старе

22.06.14 13:16 0 1228
Учора до Галицького РВ УМВС звернувся 45-річний житель с.Шевченкове Галицького району та повідомив про те, що невідома особа викрала з кишені його штанів зарплатну картку, та зняла з неї дев’ять з половиною тисяч гривень.

Під час спілкування з правоохоронцями заявник розповів, що напередодні у райцентрі познайомився з молодою жінкою, та запропонував їй разом відпочити в одному із місцевих кафе. Під час відпочинку вони вживали спиртні напої, після чого чоловік відключився. Та коли вже отямився, то помітив, що з кишені його штанів пропала зарплатна картка. А коли перевірив рахунок, то з’ясувалось, що з нього зникло дев’ять з половиною тисяч гривень.

Оперативники уважно переглянули записи з камери відеоспостереження, що встановлена на банкоматі, та помітили, що протягом двох годин молода жінка шість разів знімала гроші. Працівники міліції одразу ж встановили її особу. Нею виявилась раніше судима за вчинення крадіжок 27-річна жителька Львова, яка нещодавно звільнилася з жіночої колонії, де відбувала покарання.

Проти злодійкуватої супутниці правоохоронці порушили кримінальне провадження за ч.1 ст.185 КК України (крадіжка), санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі га строк до 3-х років.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Галина Чорна: "Поразка ...
Наступна новина: Леонід Бицюра: ...

КОМЕНТАРІ