В Закарпатській області ветерану виноградівської міліції -80 років

В Закарпатській області ветерану виноградівської міліції -80 років

22.06.14 12:20 0 1111
Нещодавно виповнилося 80 років ветерану виноградівської міліції Івану Михайловичу Хомуляку. Зі святом ювіляра привітало керівництво Виноградівського РВ УМВС України в Закарпатській області – начальник сектору кадрового забезпечення В’ячеслав Магурський та голова ветеранської організації Іван Менджул.

Народився Іван Михайлович Хомуляк в 1934 році на Львівщині. Після закінчення школи був призваний на службу до Збройних Сил СРСР в Північний військово-морський флот. Після трьох років служби остаточно вирішує стати міліціонером і вступає на навчання до Івано-Франківської юридичної спеціальної школи міліції МВС СРСР. Після закінчення школи міліції у 1961 році лейтенанта Івана Хомуляка направляють на Закарпаття у Виноградівський райвідділ.

Тут же Іван Михайлович зустрів і свою другу половину. Ганна Юріївна багато років пропрацювала вихователем дитячого садка. Жінка стала надійною опорою і підтримкою для свого чоловіка.

Спочатку Іван Михайлович десять років був дільничним інспектором. Під його опікою перебувало 8 сіл: Новоселиця, Черна, Хижа, Теково, Гудя, Сасово, Чорнотисово та Холмовець. Відтак молодого, досвідченого та відповідального офіцера керівництво переводить на посаду старшого оперуповноваженого тодішньої служби БХСС, але з часом повернувся у село Сасово дільничним.

Віддавши майже тридцять років нелегкій службі в органах внутрішніх справ, капітан міліції Іван Хомуляк пішов у відставку.

Іван Михайлович на заслуженому відпочинку, радіє двом дітям, чотирьом онукам та одному правнуку. А міліцейську справу батька достойно продовжив син Михайло, який вже теж на пенсії, хоч батько не наполягав на життєвому виборі сина, той сам вибрав роботу в міліції, але йому приємно, що син продовжив його справу правоохоронця. Слідами діда та батька пішов і онук Івана Михайловича, теж Іван. Символічно, що він навчався там, де колись вчився його дід. 25-річний старший лейтенант міліції – оперуповноважений сектору державної служби боротьби з економічною злочинністю Виноградівського райвідділу міліції.

Керівництво та весь особовий склад Виноградівського РВ УМВС України в Закарпатській області, Рада ветеранів виноградівської міліції щиро вітають Івана Михайловича Хомуляка з 80-річчям, бажають ветерану довгих років життя, міцного здоров’я, радості в житті й здійснення усіх задумів.

Оксана Кобзаренко

Виноградівський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Екологічно чиста енергія на ...

КОМЕНТАРІ