Закарпаття вшанувало загиблих Героїв

Закарпаття вшанувало загиблих Героїв

22.06.14 15:13 0 1156
Біля обласного драмтеатру в Ужгороді прощалися із двома загиблими ужгородцями: молодший сержант Олександр Попадинець та солдат Сергій Мартин. Двоє хлопців разом із солдатом із Перечинщини Михайлом Кулею загинули кілька днів тому в зоні АТО.

Срібна Земля сумує. Ми проводжаємо в останній шлях вояків, які героїчно загинули на Луганщині. В траурних заходах на чолі з керівником міліції Закарпаття Сергієм Шараничем взяли участь й правоохоронці.

За всіх загиблих захисників Вітчизни, за Україну, за мир та порозуміння на нашій землі відбулася поминальна панахида.

Квіти та вінки від міліціонерів були покладені біля драмтеатру де громада прощалася с вояками. Декілька тисяч закарпатців прийшло проводити в останню путь молодих Героїв.

На «Кальварії» - найбільшому ужгородському кладовищі спочинуть вояки.

Латиною Calvaria — Голгофа. З кінця 18 століття на вершині гори в Ужгороді виникло кладовище. У 1945 році було прийняте рішення поховати на Кальварії в братскій могилі воїнів Радянської армії, які загинули в боях за наше місто. Там було відкрите це меморіальне кладовище, назву якого знає майже кожен ужгородець — Пагорб Слави. Тепер, вже у 2014 році, тут героїчно завершили свій земний путь та будуть спочивати сини Закарпаття.

Воїни спочиватимуть поруч з видатними закарпатцями: Ернестом Контратовичем, Адальбертом Ерделі, Федіром Манайлом…

Слава Героям!

Герої не вмирають!

СЗГ УМВС України в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тарифи в Україні піднято ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ