В Закарпатській області прес-служба Вінницької обласної організації ВО "Свобода"

В Закарпатській області прес-служба Вінницької обласної організації ВО "Свобода"

22.06.14 11:26 0 1290
Народний депутат України Едуард Леонов, уповноважений Всеукраїнського об'єднання "Свобода" в Закарпатській області, у відповідь на заяву мешканців села Лопухів Тячівського району, стурбованих додержанням умов будівництва міні-гідроелектростанції, звернувся до Генеральної прокуратури України.

Як повідомили в Генпрокуратурі, вирішення питання за зверненням Едуарда Леонова взято на контроль і скеровано в Міністерство екології та природних ресурсів, Міністерство внутрішніх справ України, Державну архітектурно-будівельну інспекцію України та Закарпатську ОДА.

Проблема будівництва мініГЕС у Карпатському регіоні, зокрема на Закарпатті, вже не перший рік спричиняє гостре протистояння між інвесторами та громадою. На думку Закарпатської "Свободи", суспільство потребує нового підходу до розвитку альтернативних джерел енергії та розробки чіткої дорожньої карти, яка має визначити прозорі умови будівництва мініГЕС, аби гарантувати безпеку місцевих громад та екології. А порушники мають знати, що на них чекає кримінальна відповідальність за шкідливі для екології та громадян проєкти.

Про це повідомили в прес-службі Закарпатської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: У вівторок у Львівській ...

КОМЕНТАРІ