Відпочинок подорожчав і з ним краще поспішати

Відпочинок подорожчав і з ним краще поспішати

23.06.14 08:03 0 1120
Шацькі озера, і взагалі весь район позиціонують себе найперше як Шацький Національний Природний Парк, і вже потім як курортна зона, тому тут сезон починається не так як на морі, ніби потепліло і все, можна їхати, а тоді, коли закінчується нерест риб, на початку червня.

Основа місцевого "готельного" бізнесу, це приватний сектор - будиночки і кімнати, які здають місцеві жителі. У порівнянні з минулим роком ціна за ліжкомісце зросте як мінімум на 10 грн. тобто якщо минулого року у приватному секторі брали 40 грн за ніч з людини, то в цьому році вже буде 50-60, така ж сама ситуація і на базах, - повідомляє ОГО.

Для сімейних людей, і для тих, хто любить спокій, краще їхати в червні, в той час вода в озері Світязь надзвичайно чиста, і має особливі лікувальні властивості, загалом відпочивальників в цей час мало, молоді немає, так як в них ще сесія. Якщо їхати в червні то і за місця можна особливо не переживати, будь-яка база чи господар вас з радістю приймуть.

У липні-серпні народу дуже багато, за місця потрібно домовлятися за тиждень-два до приїзду. Для молоді краще їхати на Гряду, для сімейних людей - с.Світязь, в приватний сектор.

Серпень - пора рибалок, так як дуже файно клює.

Волиньпост

Джерело: Сім’я і Дім
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ