Офіційна позиція компанії «Нова Пошта» стосовно звинувачень, які з'явились останнім часом

Офіційна позиція компанії «Нова Пошта» стосовно звинувачень, які з'явились останнім часом

23.06.14 09:01 0 1275
Нещодавно з’явилась інформація про те, що компанія «Нова Пошта» нібито сприяє діям сепаратистів, затримуючи вантажі, які прямують на територію Східної України. Повідомляємо, що подібні заяви не відповідають дійсності і є відвертим наклепом.
«Ми – українська компанія і виступаємо за цілісність України», – підкреслює В’ячеслав Климов, генеральний директор компанії «Нова Пошта».
Одночасно з цим ми підтверджуємо випадки затримок вантажів у населені пункти, де наразі проводиться АТО. Ці випадки пов'язані виключно з нашим бажанням забезпечити безпеку життя наших співробітників, а також збереження вантажів наших клієнтів в умовах проведення АТО та перебігу бойових дій на території Луганської та Донецької областей. Наразі всі вантажі доставлені у відділення «Нової Пошти», компанія продовжує працювати і виконувати зобов’язання перед клієнтами у повному обсязі. Ми робимо все від нас залежне для підтримки життєдіяльності громадян України незалежно від їх місця проживання.
«Нова Пошта» - оператор №1 на ринку експрес-доставки, який надає послуги швидкої, зручної та надійної доставки документів, посилок та вантажів в будь-яку точку України. Послугами компанії користується кожен третій українець, коли отримує покупки, зроблені через Інтернет, або відправляє посилки рідним та близьким.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Агент: Рибалка готовий ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ