Свободівці та громадськість обговорювали перспективи розвитку та шляхи залучення інвестицій на Тернопільщину

Свободівці та громадськість обговорювали перспективи розвитку та шляхи залучення інвестицій на Тернопільщину

23.06.14 15:11 0 1093
"13" червня 2014 року відбулося засідання Тернопільського прес-клубу, на якому обговорювали створення позитивного іміджу Тернопільщини, перспективи розвитку та шляхи залучення інвестицій. У прес-конференції взяли участь заступник голови Тернопільської обласної державної адміністрації Леонід Бицюра, голова Тернопільської обласної організації Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Володимир Стаюра, голова громадської організації "Змінюємо Україну" Олег Мушій та інші громадські діячі. До активної дискусії також долучилися і тернопільські ЗМІ.

Перший заступник голови Тернопільської обласної державної адміністрації Леонід Бицюра заявив, що дуже багато є роботи і для органів влади, і для місцевого самоврядування, адже іміджем області ніхто не займався 23 роки, тому все потрібно формувати і впорядковувати з нуля. "Основною проблемою є те, що, на жаль, в нас немає кваліфікованих фахівців, які могли б сформувати та реалізувати стратегію, яка в найкоротший термін створення іміджу Тернопільщини европейського рівня, адже усі передумови для цього в нас є", – повідомив свободівець.

"Стратегія з розвитку області будується на роки, адже результат не буде помітним відразу, тому її потрібно ретельно та детально продумати. А виконувати заплановане необхідно незалежно від влади. Ми повинні виробити спільну концепцію, в яку вкладатимуться кошти та зусилля. І будь-який інвестор вкладатиме кошти лише в той проєкт, яким опікується влада. Ніхто, окрім нас, жителів Тернопільщини, не розбудує наш край, тому і влада, і журналісті, і громада повинні працювати спільно та злагоджено", – наголосив голова Тернопільської обласної організації ВО "Свобода" Володимир Стаюра.

Голова ГО "Змінюємо Україну" Олег Мушій зазначив, що створення позитивного іміджу Тернопільщини неможливе без залучення команди кваліфікованих людей, де кожен буде відповідати за конкретні проблеми.

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Міський голова Микола ...

КОМЕНТАРІ