У Тернополі й Теребовлі потрібно оцінити об’єкти

У Тернополі й Теребовлі потрібно оцінити об’єкти

23.06.14 18:12 0 1168
З метою наступного розрахунку орендної плати потрібно визначити ринкову вартість трьох об’єктів державної власності. Два із них перебувають на балансі Головного управління статистики в області. У Тернополі це частина гаражів загальною площею 135,7 кв.м на вул. Микулинецькій, 32, а в Теребовлі – приміщення площею 51,9 кв.м у будівлі на вул. С. Наливайка, 4.

Балансоутримувачем третього об’єкта є Тернопільська дирекція „Укрпошти”. Це частина нежитлових приміщень загальною площею 34 кв.м, в тому числі 0,2 кв.м. площі спільного користування на першому поверсі будівлі на вул. Шевченка,13 у Теребовлі.

Конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності, яких буде залучено до проведення незалежної оцінки державного майна, відбудеться у Регіональному відділенні ФДМУ по Тернопільській області 3 липня 2014 року о 15 годині.

Претенденти на участь у відборі мають подати пропозиції стосовно ціни й терміну виконання робіт (не більше 5 календарних днів), а також калькуляції витрат, пов’язаних із їх виконанням.

Конкурсна документація приймається до 25 червня включно за адресою: м. Тернопіль, вул. Танцорова, 11, каб. 604; подається у запечатаному конверті з описом підтверджувальних документів, що містяться у ньому. На конверті слід зробити відмітку «На конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності». Телефон для довідок – 52-66-85. Детальніша інформація – у газеті “Відомості приватизації” № 24(821) за 18 червня 2014 року.

Прес-служба РВ ФДМУ

Про це повідомили у прес-службі Тернопільської облради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ