У Рівненській області завдяки місцевій пожежній команді вдалося зберегти від повного знищення вогнем житловий будинок та надвірне господарство

У Рівненській області завдяки місцевій пожежній команді вдалося зберегти від повного знищення вогнем житловий будинок та надвірне господарство

23.06.14 13:05 0 1048
О 20:45 21 червня за номером «101» надійшло повідомлення, що у селі Немовичі Сарненського району горить житловий будинок. На місце події відразу було направлено чергову варту місцевої пожежної команди, а з райцентру на допомогу сільським вогнеборцями виїхала пожежна автоцистерна з державної пожежно-рятувальної частини №8.

По прибуттю на місце події виявилось, що горить дах та перекриття дерев’яного житлового будинку розміром 10х8 м. На ліквідацію пожежі було подано два водяних ствола. За короткий проміжок часу вогонь вдалося приборкати та не допустити його розповсюдження на всю будівлю та розташовані поряд господарчі будівлі. Ускладнювало ліквідацію пожежі сильногорюча пластикова вагона, якою було повністю обшито будинок. Внаслідок пожежі вогнем пошкоджено дах та перекриття, стіни дерев’яного житлового будинку, холодильник, газовий котел та речі домашнього вжитку. О 22:50 вогнеборці повернулись у розташування частин. Орієнтовна причина виникнення пожежі: коротке замикання електромережі холодильника.

Згодом господиня помешкання розповіла бійцям Держслужби з НС, що вона на протязі дня відчувала запах горіння електропроводки та не звертала на це уваги. Ввечері миттєво почала горіти електромережа холодильника і вогонь швидко перекинувся на дерев’яну стіну будинку. Схвильована жінка відразу викликала вогнеборців.

ГУ ДСНС України у Рівненській області  
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Екс-тренер Таврії очолив ...
Наступна новина: У Житомирі розпочато ...

КОМЕНТАРІ