Працівники Державтоінспекції Рівненщини взяли участь у Спартакіаді

Працівники Державтоінспекції Рівненщини взяли участь у Спартакіаді

23.06.14 17:05 0 1135
Спортом потрібно займатись незалежно від професії. Тому щороку на базі спортивно-оздоровчого табору «Олімпієць», що в селі Хрінники, проходить Спартакіада журналістів Рівненщини. Цьогоріч участь у ній взяло 11 команд, а загалом понад 60 учасників із різних куточків нашого краю.

Відволіктися від повсякденної і напруженої роботи та «розім’яти» м’язи вирішив і збірний колектив сектору зв’язків з громадськістю та відділу ДАІ УМВС України в Рівненській області. Впродовж двох днів всі учасники змагалися у восьми найбільш масових видах спорту, а саме: настільному тенісі, бадмінтоні, армреслінгу, шахах, шашках, дартсі, перетягуванні линви та підніманні гирі.

Повернулися з ХV по рахунку Спартакіади працівники міліції з рядом нагород. Зокрема, капітан команди, інспектор з профілактичної роботи відділу Державтоінспекції Руслан Панасюк посів три призові місця: у змаганнях з настільного тенісу, бадмінтону та шахів.

«Під час таких змагань кожен учасник має змогу показати свої вміння у різних видах спорту, проявити силу духу, цілеспрямованість, волю до перемоги та просто провести веселий та активний відпочинок поза роботою», ? зауважив заступник начальника відділу Державтоінспекції Рівненщини Віктор Мороз.

Про це повідомили у прес-службі ВДАІ УМВС України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Нетаньягу: США не варто ...
Наступна новина: На Ужгородщині ...

КОМЕНТАРІ