Рятувальники допомагають доставити питну воду українським військовим і тимчасово переселеним на Сході

Рятувальники допомагають доставити питну воду українським військовим і тимчасово переселеним на Сході

23.06.14 17:38 0 1014
Громадські активісти та доброчинний фонд «Добре серце» депутата Верховної Ради Олега Канівця звернулися до Державної служби України з надзвичайних ситуацій за допомогою у доставці вантажу питної води українським військовим, які дислокуються на Сході, та мешканцям, які вимушені тимчасово залиши своє місце проживання. Представники фонду доставили майже 20 тонн мінеральної води у пляшках з міста Стрий до Києва. У столиці рятувальники завантажили воду у власний транспорт і будуть супроводжувати його до місця призначення.

За словами радника Голови ДСНС України Михайла Байтали, надання організаційної допомоги у доставці гуманітарних вантажів людям, які вимушені залишити постійне місце проживання, є одною зі складових роботи Міжвідомчого координаційного штабу. Адже до його функцій відноситься у тому числі координація з громадськими та волонтерськими організаціями.

«Ми закупили воду для людей, проте виникла проблема щодо її доставки на місце. Ми вдячні Голові ДСНС України за надання транспорту для доставки вантажу та допомогу у його завантаженні», – зауважив представник Стрийської народної дружини 3-ої сотні самооборони Євромайдану Ростислав Тищенко.

Державна служба України

з надзвичайних ситуацій
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: До Всеукраїнської акції ...

КОМЕНТАРІ