Працівники ДАІ в Хмельницькій області розпочали боротьбу з несанкціонованими перегонами

Працівники ДАІ в Хмельницькій області розпочали боротьбу з несанкціонованими перегонами

24.06.14 11:52 0 1002
До активізації боротьби з нічними стрітрейсерами працівників міліції спонукали скарги від мешканців міста, кількість яких з настанням літа різко зросла. Хмельничани скаржаться правоохоронцям на постійний писк гальм, запах паленої гуми, які залишають по собі хвацькі автогонщики, і звичайно ж, на небезпеку, яку створюють для оточуючих любителі швидкої їзди.

Все частіше почали надходити повідомлення через засоби масової інформації, а також від громадських активістів про організацію та проведення несанкціонованих швидкісних автоперегонів на вулично-шляховій мережі загального користування. Їх організація у вечірній та нічний час як правило супроводжується порушеннями громадського порядку, безпеки дорожнього руху та спокою громадян. Вказані протиправні дії наражають на небезпеку як самих учасників перегонів, так і інших громадян.

З метою протидії організації та проведення несанкціонованих швидкісних автоперегонів на вулично-шляховій мережі Хмельниччини будуть створені мобільні групи міліції громадської безпеки, до складу яких в обов’язковому порядку будуть залучені додаткові наряди ДПС ДАІ на патрульних автомобілях, працівники автомобільно-технічної інспекції, а також наряди патрульно-постової служби.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Сидір Кізін: «У ...
Наступна новина: Відпочиваючі буковинських ...

КОМЕНТАРІ