На Хмельниччині чиновнику із екологічної інспекції доведеться відповідати перед законом за службову підробку

На Хмельниччині чиновнику із екологічної інспекції доведеться відповідати перед законом за службову підробку

24.06.14 09:22 0 1030
Працівники міліції викрили державного службовця із екологічної інспекції, який склав неправдивий акт перевірки дотримання вимог земельного законодавства одним із підприємств Хмельницької області.

Працівники Управління державної служби по боротьбі з економічною злочинністю УМВС України в Хмельницькій області виявили та задокументували факт службового підроблення, вчиненого високопосадовцем Державної екологічної інспекції в Хмельницькій області.

Під час проведення перевірки дотримання вимог природоохоронного законодавства підприємством, розташованим в одному із районів області, державний службовець склав та видав завідомо неправдивий документ, а саме акт перевірки про відсутність у вказаного підприємства порушень вимог земельного законодавства. Насправді ж на момент проведення перевірки підприємство здійснювало господарську діяльність з порушенням вимог земельного законодавства — без наявності договору оренди на земельну ділянку площею 44,72 гектари.

Слідчим відділом Хмельницького МВ УМВС України в Хмельницькій області за фактом службового підроблення відкрито кримінальне провадження (ч. 1 ст. 366 Кримінального кодексу України). Подібні дії караються штрафом до двохсот п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Ірина Сех: "Поширення ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ