У липні у Львові відбудеться фестиваль вільної та творчої молоді «Вітер На-Дії»

У липні у Львові відбудеться фестиваль вільної та творчої молоді «Вітер На-Дії»

24.06.14 09:46 0 1013
10-13 липня у Львові відбуватиметься Всеукраїнський молодіжний фестиваль «Вітер На-Дії», учасниками якого може стати молодь зі всієї України від 16 років, що хоче активно провести це літо.

Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

10-11 липня всі заходи фестивалю відбуватимуться у парафіях та в центральній частині Львова: прийом у родинах (для гостей міста), зустрічі-знайомства, екскурсії та квести містом.

Значну увагу приділять соціальним проблемам, які хвилюють суспільство насамперед, питанням, важливим для молоді.

Основний день фестивалю – субота, 12 липня, свято апостолів Петра й Павла. На великому відкритому просторі Українського католицького університету та Львівської духовної семінарії Святого Духа УГКЦ (Львів, вул. Хуторівка, 35а) збудують наметове містечко, а поруч із ним – сцену та безліч майстерень. Окрім того, активно працюватиме Відкритий університет, де читатимуть лекції та ділитимуться досвідом відомі майстри своєї справи.

У неділю, 13 липня, «Вітер На-Дії» завершиться літургією та спільною молитвою за Україну.

«Вітер На-Дії» – фестиваль вільних та творчих молодих людей, які своїми вчинками любові запалюють серця інших надією. Одна із ключових ідей фестивалю – це дати можливість молоді бути разом. Молоді люди талановиті, запальні, відверті, розумні та сміливі, але, зростаючи у різних середовищах, часом думають, що вони дуже різні. Зустріч – це момент істини! Момент, який дає зрозуміти, що нас єднає значно більше, ніж роз’єднує», – розповів голова оргкомітету Всеукраїнського молодіжного фестивалю «Вітер На-Дії» о. Ростислав Пендюк.

Зазначимо, кожен із гостей може заздалегідь змайструвати вітряк власноруч або у команді з друзями. Автор найкращого вітряка отримає приз під час самого фестивалю.

Реєстрація – обов’язкова. Вона дає шанс виграти два квитки на серпневий концерт «Океану Ельзи» або фестивальну футболку. Зареєструватись усі охочі можуть на сайті фестивалю, а також у перший день заходу – 10 липня – у реєстраційному центрі у Львівській міській раді або ж 12 липня за адресою: вул. Хуторівка, 35а.

Вартість: субота-неділя – 12-13 липня – 80 грн; повна програма – 10-13 липня – 100 грн.

Більше інформації за номерами телефонів 096 466 99 85, 063 424 50 42 – о. Ростислав Пендюк або сестра Оксана Пелех (редемптористка), а також через електронну пошту fest.prostir@gmail.com і на сторінці фестивалю.

Адреса офісу – вул. Руська, 10, Львів (вхід через приміщення Марійського товариства).

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ