В Закарпатській області за пограбунок касирки, мукачівця засуджено до 4 років позбавлення волі

В Закарпатській області за пограбунок касирки, мукачівця засуджено до 4 років позбавлення волі

24.06.14 08:06 0 1077
За грабіж поєднаний з насильством Мукачівський міськрайонний суд засудив мукачівця до 4 років позбавлення волі з призначенням випробувального терміну – 2 роки.

Наприкінці березня цього року засоби масової інформації повідомляли, що небайдужі громадяни «на гарячому» затримали грабіжника, який штовхнувши на землю жінку, вирвав від неї сумку, в якій були гроші підприємства у сумі більше 11 тисяч гривень.

Нагадаємо, ввечері, близько 17.00 год, до чергової частини Мукачівського міськвідділу надійшло повідомлення від 63-річної жінки, яка працює касиром на одному з підприємств міста. Схвильована мукачівка пояснила, що на неї напав невідомий, вихватив з її рук сумку і намагався втекти. Проте допомогли небайдужі громадяни, які затримали правопорушника до приїзду працівників міліції.

Затриманого чоловіка, оперативники Мукачівського міськвідділу впізнали відразу. Хлопець неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців. Проте йому вдавалось до цього випадку уникати кримінальної відповідальності. Зараз, ситуація повторилась. Одразу слідчим міськвідділу під процесуальним наглядом прокуратури м.Мукачева було відкрито кримінальне провадження щодо 27-річного грабіжника за ознаками част.2 ст.186 Кримінального кодексу України «Грабіж поєднаний з насильством».

В судовому засіданні старший прокурор м.Мукачева Михайло Галай надав беззаперечні докази його винуватості, звернув увагу на тяжкість та підвищену суспільну небезпечність вчиненого злочину.

Вироком Мукачівського міськрайонного суду хлопця за вчинення кримінального правопорушення – грабежу поєднаного з насильством, засуджено до 4 років позбавлення волі з призначенням випробувального терміну – 2 роки.

Наталія Машіко

Мукачівський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Микола Романюк та Тарас ...

КОМЕНТАРІ