В Закарпатській області дільничний інспектор затримав мукачівку з травкою

В Закарпатській області дільничний інспектор затримав мукачівку з травкою

24.06.14 09:37 0 1078
Правоохоронець не тільки припинив адміністративне правопорушення, а й виявив факт незаконного зберігання наркотичного засобу.

Читач вже звик, що з наркотиками правоохоронці затримують завжди чоловіків. Та цього разу дільничний вкотре виявив молоду жінку, яка при собі мала наркотики.

Дільничний інспектор міліції Юрій Ільницький запросив жінку до Мукачівського міського відділу міліції. У ході складання протоколу за ч.1 статтею 175 Кодексу України про адміністративні правопорушення, жінка помітно нервувала та вже через кілька хвилин поведінка її стала зрозуміла. Як з’ясувалося в кишені згаданої громадянки було виявлено паперовий згорток, всередині якого знаходилась висушена речовина трав’янистого походження, схожа на марихуану вагою 10 грамів. Жінка пояснила, що це – тільки для власного вжитку аби іноді покурити, також додала, що дану “травку” вона знайшла...

Нині вилучена речовина направлена на дослідження до обласного експертно-криміналістичного центру. Даний факт внесений до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за ч.1 статті 309 Кримінального Кодексу України (незаконне зберігання наркотичних засобів без мети збуту). Наразі триває досудове розслідування.

Євгенія Красилинець

Мукачівський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Івано-Франківщина: ...
Наступна новина: У липні у Львові ...

КОМЕНТАРІ