На Прикарпатті правоохоронці викрили стоматолога, який збував "амфетамін"

На Прикарпатті правоохоронці викрили стоматолога, який збував "амфетамін"

24.06.14 11:14 0 1110
Незаконною діяльністю 28-річний івано-франківець займався не сам. Дантист очолив злочинну групу у складі трьох людей, які розповсюджували наркотики.

На початку травня 2014 року працівники управління карного розшуку УМВС в області отримали оперативну інформацію про те, що на території м. Івано-Франківськ діє злочинна група, яка займається збутом небезпечного психотропного засобу «амфетамін».

Проведеними оперативно-розшуковими заходами було встановлено учасників цієї групи. Ними виявились 24-річний та 27-річний жителі м. Калуш, а також 28-річний івано-франківець, який фактично являвся організатором злочинної діяльності та працював стоматологом в одній із стоматполіклінік обласного центру. Для здійснення своєї злочинної діяльності зловмисники винаймали житло в обласному центрі. Наркотики зберігали просто в холодильнику.

Збут «амфетаміну» здійснювався як безпосередньо з приміщення орендованої квартири, так і на вулицях Івано-Франківська. Окрім місцевих жителів, фігуранти також збували психотропний засіб особам, які проживають у Калуському, Тисменицькому та Коломийському районах.

За словами заступника начальника УМВС в Івано-Франківській області Володимира Сміха, 19 червня працівниками УКР УМВС було проведено операцію по затриманню членів злочинної групи. Під час проведення обшуку за місцем проживання фігурантів вилучено «амфетамін», «марихуану» та грошові кошти з продажу наркотиків.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 КК України. Члени злочинної групи арештовані за рішенням Івано-Франківського міського суду. Зловмисникам загрожує позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років з конфіскацією майна. Досудове розслідування триває.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
1 (голосів: 1)
Попередня новина: Члени громадського ...
Наступна новина: У Львівській області у ...

КОМЕНТАРІ