Прикарпатські правоохоронці затримали чоловіка, який встромив ножа в живіт своєму приятелю

Прикарпатські правоохоронці затримали чоловіка, який встромив ножа в живіт своєму приятелю

24.06.14 14:29 0 1055
На лінію «102» чергової частини Рогатинського райвідділу міліції надійшло повідомлення від чергової медсестри ЦРЛ про те, що до приймального покою доставлено 61-річного жителя району з проникаючим ножовим пораненням черевної порожнини. Міліціонери негайно виїхали на місце події.

Як з’ясувалося, інцидент трапився під час розпивання спиртних напоїв компанією людей на території господарства потерпілого. Під час сварки, яка виникла між чоловіками, 63-річний односельчанин наніс ножовий удар своєму приятелю.

В ході огляду місця події в приміщенні літньої кухні, де відбулася суперечка, правоохоронці виявили та вилучили кухонний ніж, яким було скоєно злочин. Потерпілого доставили в Рогатинську ЦРЛ для надання медичної допомоги, стан його здоров’я на даний час стабільний.

Дану подію внесено у Єдиний реєстр досудових розлідувань та розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.121 КК України «Умисне тяжке тілесне ушкодження». Підозрюваний затриманий в порядку ст. 208 КПК України. Правопорушникові загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Волинь: голова ...

КОМЕНТАРІ