У Львівській області у Буську за сприяння Ірини Сех медики мобільної клініки обстежували дітей

У Львівській області у Буську за сприяння Ірини Сех медики мобільної клініки обстежували дітей

24.06.14 11:15 0 1064
З ініціативи та за сприяння народного депутата України від ВО "Свобода" Ірини Сех та голови Буської районної держадміністрації свободівця Богдана Гринишина упродовж 10 днів у Буську працювала медична клініка на колесах "Дар життя". Лікарі надавали допомогу насамперед дітям-інвалідам, дітям із багатодітних та малозабезпечених сімей та іншим соціяльно незахищеним жителям Буського району.

За 10 днів лікарі-терапевти прийняли 260 пацієнтів, стоматологи – 262. Терапевти проводили професійний огляд та діягностику, ЕКГ, аналіз крови, тестування легеневої функції та ин. Стоматологи робили чистку, фторування, рентген-знімки, за необхідності лікування зубів та інші процедури.

Завідувач стоматологічного підрозділу Наталія Тріщ констатує, що регіональним захворюванням зубів є флюороз – надлишок фтору, його фіксують у мешканців деяких сіл. Багатьом дітям потрібне ортопедичне лікування. Лікарі-педіятри зазначають, що найбільш поширеними захворюваннями дітей Буського району є хвороби опорно-рухового апарату, шлунково-кишкового тракту, анемія.

Багато матерів приводять своїх дітей на огляд уже не вперше і висловлюють надію, що організатори цієї благодійної акції подбають про наступний візит клініки до їхнього району.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Прикарпатті ...
Наступна новина: «Нафтогаз» ...

КОМЕНТАРІ