Невідомі у Львові облили фарбою приміщення «Сбербанку Росії»

Невідомі у Львові облили фарбою приміщення «Сбербанку Росії»

24.06.14 14:20 0 1067
Близько двох десятків активістів у Львові провели попереджувальну акцію біля двох банків, які, за їхньою інформацією, фінансують терористичні угрупування на Сході України. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

Львів’яни принесли з собою шини, які поклали перед входом одного з приміщень «Сбербанку Росії», а також помідори і яйця, які не кидали. Вони обклеїли вікна приміщення банку написами «Тероризм не пройде», встановили інформаційний плакат «Цей банк фінансує тероризм».

«Це попереджувальний захід. Росія не купує картоплі, олії, масла, сиру з України і їхні банки тут фінансують тероризм. Ми прийшли з мирною акцією, не для того, щоб бити шибки, але закликаємо львів’ян забрати свої заощадження з цих банків. Бо наші акції будуть постійними. Близько двадцяти банків у Львові, які фінансують тероризм в Україну, зокрема це і установи сина Януковича. Треба по цих банках «бити» економічно, щоб люди забрали свої вклади, щоб на місце цих установ прийшли надійні європейські банки», – наголосив один з ініціаторів акції Андріян Кліщ.

Активісти мирно простояли годину біля приміщення «Сбербанк Росії», забрали усі плакати і шини і пішли до наступного відділення.

Однак близько 5 години ранку невідомі молодики облили червоною фарбою, розбили шибку в одному з відділень «Сбербанку Росії». За словами, Андріяна Кліща, це хуліганство, бо люди висловили свою незгоду, не розуміючи глибини проблеми. Активіст попросив львів’ян не вдаватись до вандалізму.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: Закарпаття: на Іршавщині ...

КОМЕНТАРІ