Сидора Кізіна нагороджено відомчою відзнакою Служби безпеки України

Сидора Кізіна нагороджено відомчою відзнакою Служби безпеки України

24.06.14 09:03 0 1049
Наказом Голови Служби безпеки України В. Наливайченка голову Житомирської облдержадміністрації Сидора Кізіна було нагороджено відомчою відзнакою «Вогнепальна зброя».

Як йдеться у наказі, нагороду присуджено за значний особистий внесок у систему загальнодержавних воєнних і спеціальних заходів, що здійснюються в особливий період, а також сприяння військовим формуванням та органам державної влади у здійсненні заходів територіальної оборони, зокрема щодо охорони та захисту державного кордону, забезпеченні умов для надійного функціонування органів державної влади, органів військового управління, стратегічного (оперативного) розгортання військ (сил); проведенні мобілізації людських, транспортних та інших ресурсів в особливий період; організації виробництва і поставки військам підприємствами і організаціями продукції; створенні, зберіганні та обслуговуванні запасів матеріально-технічних і сировинних ресурсів, що передбачаються для виконання завдань територіальної оборони.

За словами Сидора Кізіна, для нього була велика честь стояти поряд із офіцерами, що виконують завдання, задля яких власне і створена Служба безпеки України, - захищають суверенітет і територіальну цілісність України.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Вартість закордонного ...
Наступна новина: Оператор ГТС Словаччини ...

КОМЕНТАРІ