У Рівненській області рятувальники забезпечили надійний захист громадян час урочистих заходів на місці відомої битви козаків під Берестечком

У Рівненській області рятувальники забезпечили надійний захист громадян час урочистих заходів на місці відомої битви козаків під Берестечком

24.06.14 11:49 0 1065
Протягом 20-22 червня у селі Пляшева Радивилівського району відбулися заходи з нагоди сторіччя від дня освячення головного храму обителі - Свято-Георгіївського собору в Свято-Георгіївському чоловічому монастирі на Козацьких Могилах. Богослужіння провів Патріарх Київський і всієї Руси-України Святіший Філарет. Монастир побудований на місці відомої битви козаків та поляків під Берестечком. Щорічно на території музею-заповідника проводяться заходи із вшанування пам’яті полеглих козаків, конкурси козацької пісні, показові бої, мітинги тощо.

За всіма традиціями козацької культури засновується табір, в якому розміщуються та проживають протягом трьох днів представники зі всіх куточків Україн та закордонні гості.

Щороку під час проведення заходів забезпечення протипожежного захисту покладається на Радивилівських рятувальників.

Основним завданням працівників Держслужби з НС є попередження виникнення пожеж, запобігання нещасних випадків на воді та у разі виникнення надзвичайних ситуацій надання миттєвої допомоги. Крім того, рятувальники проводять протипожежні інструктажі серед громадян та патрулювання територій козацьких таборів, адже тут перебувають тисячі людей.

Завдяки проведеним упереджувальним заходам вдалося запобігти виникненню надзвичайних подій та забезпечити учасникам дійства святковий настрій.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Сидір Кізін: «У ...

КОМЕНТАРІ