Рівненщина: на Млинівщині внаслідок наїзду трактором помер чоловік

Рівненщина: на Млинівщині внаслідок наїзду трактором помер чоловік

24.06.14 17:09 0 722
Про виявлення мертвим 60-річного Федора із Острожця поблизу сільсько-господарського підприємства у сусідньому Малині до міліції повідомили по опівночі 21 червня. Судово – медичний огляд тіла констатував у чоловіка двобічний перелом кісток тазу, перелом двох ребер справа та внутрішній крововилив. Дійсну картину загибелі чоловіка на місці події з’ясовували млинівські правоохоронці.

Післяобідньої пори напередодні трагедії Федір разом із 55-річним Леонідом відчіплювали грейдер від трактора «Т-150», неподалік згаданого підприємства. Водій Т-150 Леонід був за кермом, нині померлий – позаду між трактором та грейдером. За версією слідства він імовірно присів, аби зручніше було розчепити транспортні засоби. За домовленістю із трактористом, той повинен був трохи здати назад, аби послабити місце зчеплення. Достеменно ще невідомо, як трапився наїзд та Леонід виявив Федора лежачим, коли зупинив трактор.

За свідченнями Леоніда потерпілий сказав, що трохи вдарився і попросив відвести його в сторону щоб відлежатись, медичної допомоги ніби-то не потребував. Однак, як підтвердила та ж експертиза, в результаті заподіяння тілесних ушкоджень, що спричинили травматичний шок, вже через 20 хвилин після наїзду Федір помер.

— Подія розслідується в рамках кримінального провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого), — повідомив рух справи тимчасово виконуючий обов’язки начальника Млинівського РВ УМВС Сергій Волков. — Наразі саме тривають слідчі дії.

Покаранням за санкцією кваліфікованої статті визначено ув’язнення на строк від трьох до восьми років із можливим позбавленням права керувати транспортними засобами.

Олеся БОНДАРЕЦЬ,

Млинівський РВ (з обслуговування Демидівського

та Млинівського районів) УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області за ...
Наступна новина: У Волинській області за ...

КОМЕНТАРІ