Рівненщина: на Березнівщині пенсіонер задушив свого сусіда

Рівненщина: на Березнівщині пенсіонер задушив свого сусіда

24.06.14 10:41 0 1083
Вчора під час сварки між двома чоловіками 61-річний житель села Вільхівка Березнівського району побив 43-річного Анатолія, двічі вдарив його ножем після чого задушив і пішов додому.

Тіло загиблого виявив сільський голова Грушівки, який і повідомив працівникам міліції про скоєний злочин. Оглянувши місце події, правоохоронці виявили на тілі загиблого численні тілесні ушкодження у вигляді ссадин на обличчі та проникаючих ножових поранень на шиї. Судово-медичні експерти встановили, що причиною смерті Анатолія стала механічна асфіксія (удушення). Завдяки проведеним оперативно-розшуковим заходам міліціонери «вийшли» на сусіда потерпілого.

Виявилося, що цього ж дня 61-річний Петро зайшов до Анатолія, щоб вияснити хто викрав гроші, які у нього зникли напередодні. Між ними виникла суперечка, під час якої пенсіонер наніс потерпілому два ножових поранення в голову, однак коли ніж зламався, він задушив його руками.

— Дану подію зареєстрували в Єдиний реєстр досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 (Вбивство) Кримінального кодексу України, — зазначив начальник Березнівського РВ УМВС Олег Середа. — Зловмисник затриманий в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання Костопільського райвідділу міліції. Петро повністю визнав свою вину. Слідчим готуються матеріали для обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Світлана БОЙЧУРА,

Березнівський РВ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Тернопільському ...
Наступна новина: Спільна заява Міністерства ...

КОМЕНТАРІ