У Рівненській області правоохоронці розкрили вбивство чоловіка, що сталося у Клевані

У Рівненській області правоохоронці розкрили вбивство чоловіка, що сталося у Клевані

24.06.14 15:51 0 900
Оперативники карного розшуку Рівненського райвідділу спільно з колегами із управління карного розшуку в області через два тижні наполегливої оперативної роботи з’ясували, що смертельні тілесні ушкодження 32-річному Івану наніс 22-річний Володимир, мешканець селища Клевань Рівненського району.

До райвідділку міліції чоловік прийшов разом зі своєю матір’ю та розповів, що разом зі своїм знайомим Іваном того злощасного дня зайшли в лісопосадку покурити. Раптом між хлопцями виник словесний конфлікт, в ході якого чоловіки перейшли на кулаки. Як виявилось, Володимир був сильнішим. Іван, згідно лікарського свідоцтва про смерть, помер внаслідок масивних травм голови з крововиливами, переломів кісток лицевого черепа та множинних ран та синців.

— По даному факту відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статты 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство), санкція якої передбачає позбавлення волі від семи до п’ятнадцяти років, — зазначив начальник Рівненського РВ підполковник міліції Ігор Денисюк. — Наразі зловмиснику оголошено про підозру у вчиненні злочину та обрано міру запобіжного заходу — тримання під вартою. Ведеться досудове розслідування.

Міліціонери встановили, що Володимир перебуває на обліку Рівненського райвідділу, як сімейний насильник та протягом року двічі притягувався до адміністративної відповідальності.

Марія ЮСТИЦЬКА,

Рівненський РВ УМВС

України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: Івано-Франківщина: ні ...

КОМЕНТАРІ