Голова Тернопільської ОДА Олег Сиротюк відзвітував про 100 днів роботи

Голова Тернопільської ОДА Олег Сиротюк відзвітував про 100 днів роботи

24.06.14 08:04 0 1174
16 червня 2014 року голова Тернопільської облдержадміністрації свободівець Олег Сиротюк відзвітував про 100 днів своєї діяльності на посаді керівника ОДА, про плани щодо розвитку області. Олег Сиротюк наголосив, що процес формування нової команди ще триває, але вже сформовано керівний склад обласної адміністрації.

Націоналіст підкреслив: "Нова влада в області постала тоді, коли країна перебувала в дуже непростих умовах повного переформатування влади і зовнішньої агресії. Але саме в цих непростих умовах ми змогли побачити реальні проблеми, які влада приховувала всі попередні роки".

Голова ОДА зазначив, що планує взятися за відновлення військової частини в Тернополі, ремонт автотранспортних шляхів, легалізацію бізнесу, що працює в галузі надрокористування, розвиток інфраструктури для залучення інвестицій та туристів, вирішити проблеми зі сміттєзвалищами та аеропортом. "Для нас питання безпеки, підтримання спокою та правопорядку в області є найпріоритетнішим, бо тільки так ми зможемо забезпечити вирішення усіх решти проблем: економічних, гуманітарних, соціяльних, культурних. Саме тому формат запровадження взаємодії правоохоронних органів із громадським сектором дали можливість запобігти провокаціям, зокрема під час проведення виборів, та забезпечити підтримання стабільної ситуації в області", – зазначив він.

Також свободівець наголосив на необхідності переглянути політику облдержадміністрації щодо сусідніх областей, які є не лише конкурентами Тернопільщини за загальнодержавними показниками, а й мають бути насамперед партнерами, що сприятиме розв'язанню спільних проблем.

Повне відео зустрічі: http://youtu.be/reDYsFI2FWs

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
1 (голосів: 1)

КОМЕНТАРІ