В Луцьку працівники ЖКП № 3 продовжують роботи з ремонту покрівель

В Луцьку працівники ЖКП № 3 продовжують роботи з ремонту покрівель

25.06.14 16:28 0 1053
Важливим фактором для збереження у належному стані житлового будинку та комфортного проживання громадян є якісна покрівля. Коли з даху тече вода, то вона не лише затоплює помешкання лучан та сходові клітки, а призводить до замокання стін та стелі приміщення, на яких починає відшаровуватись штукатурка, з’являються брудні плями. Крім того, згодом на конструктивних елементах може з’явитися і грибок, який, окрім естетичних незручностей, несе і шкоду для здоров’я громадян.

Для покращення умов проживання лучан працівники житлово-комунального підприємства № 3 продовжують роботи з ремонту покрівель багатоквартирних житлових будинків. Так, нині тривають роботи у будинку по вулиці Гулака-Артемовського, 13 а. Тут планують замінити 150 метрів квадратних покрівлі.

Крім того, тривають роботи з заміни покрівлі на площі у 160 метрів квадратних у будинку на вулиці Стрілецькій, 9.

Тривають роботи з ремонту даху у будинку на вулиці Коновальця, 1 (80 метрів квадратних).

Важливим моментом для упередження руйнування та підмивання фундаменту будинку є наявність належної відмостки. Так, біля будинків на вулиці Світлій, 1, 9, 15 проведені роботи з відновлення відмостки.

У під’їзді будинку на вулиці Волі, 19 працівники житлово-комунального підприємства розпочали ремонтні роботи, адже він знаходився у неналежному стані, стіни були обдерті, злізла фарба на перилах тощо.

Також працівники ЖКП № 3 провели роботи з відновлення водостоків на вулиці Кривий вал, 10, Огієнка, 4 та Ковельській, 9.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ