Луцьк: секретар міської ради Сергій Григоренко разом з депутатами фракції ВО «Батьківщина» передали медикаменти для поранених військовослужбовців 51 механізованої бригади

Луцьк: секретар міської ради Сергій Григоренко разом з депутатами фракції ВО «Батьківщина» передали медикаменти для поранених військовослужбовців 51 механізованої бригади

25.06.14 10:28 0 720
Останні події, що відбуваються у нашій країні, не можуть залишати байдужими жодного з нас. Держава не в змозі забезпечити достатньою кількістю ліків медичні установи, в яких лікуються постраждалі на Сході.

секретар міської ради Сергій Григоренко, депутати міської ради фракції ВО «Батьківщина» Олександр Плісецький, Сергій Волик, громадські активісти Андрій Гаврищук та Роман Перванчук відвідали поранених військослужбоців 51 механізованої бригади, що постраждали внаслідок терористичного нападу 22 травня під Волновахою, що на Донеччині. Троє з них – лучани, один – із Старовижівського району.

Депутати міської ради передали близько 20 ящиків медикаментів. «До нас звернувся командир військового госпіталю, полковник Олександр Хоменко з проханням надати допомогу чотирьом хлопцям військослужбовцям, що лікуються тут. Тож ми відгукнулися. Думаю, на декілька тижнів їм вистачить цих медикаментів», - розповів секретар Луцької міської ради.

«Наш фронт проходить тут. Ті, хто не може поїхати на Схід в силу тих чи інших обставин, повинні допомагати людям, які ризикуючи власним життям, захищають нашу державу», - переконаний Сергій Григоренко.

Депутати зайшли до кожного з постраждалих, побажали їм швидкого одужання та міцного здоров’я.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівному обговорять ...
Наступна новина: Українські модниці ...

КОМЕНТАРІ