Покарано громадян України та Вірменії, які незаконно переправляли через кордон іноземців

Покарано громадян України та Вірменії, які незаконно переправляли через кордон іноземців

25.06.14 10:48 0 713
Відділом нагляду за додержанням законів органами СБУ, Державної митної служби та Державної прикордонної служби прокуратури області підтримано державне обвинувачення у провадженні про незаконне переправлення осіб через державний кордон України.

Відтак Іваничівський районний суд визнав двох мешканців обласного центру Волині – громадянина України та громадянина Республіки Вірменія - винними в тому, що вони 3 січня 2014 року організували незаконне переправлення через державний кордон громадян Сирійської Арабської Республіки.

Здійснити ж задумане зловмисникам не вдалося тому, що вони були затримані працівниками УСБУ у Волинській області та Львівського прикордонного загону неподалік прикордонного знаку в зоні обслуговування відділення прикордонної служби "Морозовичі" Львівського прикордонного загону.

Громадянину Республіки Вірменія суд призначив покарання у виді 5 років позбавлення волі з конфіскацією майна, належного йому на праві власності.

Поблажливішою Феміда виявилась до громадянина України, якому за рішенням суду також призначено покарання у виді 5 років позбавлення волі, проте зі встановленням 3-річного випробувального строку.

Наразі прокуратурою області вирішується питання щодо оскарження цього вироку суду у зв’язку з невідповідністю призначеного судом покарання ступеню тяжкості кримінального правопорушення та особі обвинувачених, а також у зв’язку із неправильним застосуванням закону України про кримінальну відповідальність.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Волинської області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Яремчанські свободівці ...

КОМЕНТАРІ