Відпочинок волинян закінчився бійкою

Відпочинок волинян закінчився бійкою

25.06.14 08:25 0 831
Тепер зловмисник може опинитися за ґратами.

До чергової частини старовижівського районного відділу міліції надійшло повідомлення лікаря про те, що до них із тілесними ушкодженнями доставлений 28-річний житель району. Правоохоронці провели ряд оперативно-пошукових заходів і встановили, що кримінальне правопорушення скоїв 25-річний житель міста Ковель.

Того вечора молодики відпочивали разом. Згодом між ними виникла бійка. Ковельчанин доклав чималих зусиль, щоби довести опонентові свою правоту, а відтак тілесні ушкодження, які він спричинив потерпілому, згідно з висновком судово-медичної експертизи, за ступенем тяжкості відносяться до середніх.

Варто відзначити, що зловмисник уже не вперше потрапляє у поле зору правоохоронців, адже має судимість за вчинення майнових злочинів.

Слідчим відділенням Старовижівського РВ УМВС України у Волинській області розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 122 (Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Тепер кривдникові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

Юлія ЛОКОТЬКО,

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Хмельницька область: ...

КОМЕНТАРІ