Луцьк: микола Романюк побував у позаміському дитячому закладі оздоровлення та відпочинку «Ровесник»

Луцьк: микола Романюк побував у позаміському дитячому закладі оздоровлення та відпочинку «Ровесник»

25.06.14 12:59 0 741
Нині у цьому таборі функціонує перша зміна – літня школа «Ерудит» для творчих і обдарованих дітей. у них відбулося свято табору. На захід до дітей завітав міський голова Микола Романюк, його перший заступник Святослав Кравчук, заступник голови облдержадміністрації Микола Собуцький, а також начальник управління освіти міської ради Олег Гребенюк, директори шкіл міста та батьки дітей, що відпочивають.

Микола Романюк привітав учасників літньої школи: «Вкотре ми збираємося тут. Я радий вас усіх бачити. У цьому таборі зібралися кращі з кращих - гордість нашого міста, гордість наших шкіл».

Міський голова висловив переконання, що перебування у таборі, спілкування з однолітками залишать тільки гарні спогади.

Також Микола Романюк побажав змістовного дозвілля, набратися сил та восени знову сповненими бажання та натхнення приступити до навчання.

До присутніх звернувся і заступник голови облдержадміністрації Микола Собуцький. Він наголосив, що літня школа «Ерудит» зібрала талановиту молодь міста Луцька. Вони є майбутньою елітою нації, якій будувати нашу державу. На завершення Микола Собуцький побажав дітям цікавого відпочинку.

Привітав дітей, які перебувають у таборі «Ровесник», і начальник управління освіти Олег Гребенюк. Він наголосив, що нині у таборі перебувають діти, які займали призові місця на різного роду олімпіадах, конкурсах тощо. «Ви багато працювали. Тепер настав час вам відпочити. Бажаю гарного дозвілля та зібратися тут наступного року», – наголосив він.

Для гостей свята діти підготували яскравий і захоплюючий концерт.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ