У нашому місті відбуватиметься «Луцька десятка», присвячена Міжнародному Олімпійському дню

У нашому місті відбуватиметься «Луцька десятка», присвячена Міжнародному Олімпійському дню

25.06.14 15:01 0 715
У неділю, 29 червня, в місті Луцьку на проспекті Волі відбуватимуться ІХ міжнародні змагання зі спортивної ходьби «Луцька десятка», присвячені Міжнародному Олімпійському дню.

У змаганнях братимуть участь спортсмени з різних областей України, представники фізкультурно-спортивних товариств та відомств, громадських спортивних організацій, команди та спортсмени з інших держав.

Змагання проводитимуться серед юніорок на дистанцію 5 км, жінок – 10 км і юніорів та чоловіків – 10 км.

Змагання особистісні, переможці та призери визначатимуться окремо у вікових категоріях та нагороджуватимуться спеціальними дипломами, медалями, кубками. На переможців також чекають грошові винагороди від спонсорів та ГО «Федерація легкої атлетики Волинської області».

Урочисте відкриття змагань – о 9:15, старт – о 9:30 навпроти головного корпусу Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки (проспект Волі, 13), фінішуватимуть учасники у цьому ж місці.

На завершення змагань зі спортивної ходьби «Луцька десятка» в рамках Олімпійського Дня бігу о 10:30 відбудуться легкоатлетичні забіги за участю юнаків, дівчат та всіх охочих.

У перервах між забігами для учасників та гостей спортивного свята будуть проведені змагання з настільного хокею та олімпійська вікторина.

Запрошуємо лучан долучитися до проведення Олімпійського Дня у Луцьку.

Нагадуємо, що у зв’язку з проведенням змагань, відповідно розпорядження міського голови цього дня на проспекті Волі – на ділянці від вул. Паркової до вул. Сенатора з 9.00 до 11.00 години буде припинено рух транспорту. Рух транспорту буде здійснюватися по вул. Сенатора, Коперника, Степана Бандери, Винниченка, а тролейбусів по вул. Глушець.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ