У Волинській області маневицькі правоохоронці урізноманітнюють дозвілля дітей у пришкільних таборах

У Волинській області маневицькі правоохоронці урізноманітнюють дозвілля дітей у пришкільних таборах

25.06.14 15:23 0 719
Літні шкільні канікули – у розпалі, тож правоохоронці активно проводять профілактичні заходи у рамках операції «Літо», метою якої є соціальний та правовий захист дітей, попередження злочинів, вчинених неповнолітніми і відносно них, профілактика бездоглядності та інших негативних явищ у юнацькому середовищі.

Дуже багато неповнолітніх залишаються у цей період вдома самі, тому батькам варто більше часу приділяти їм, аби ігри та пустощі не призвели до біди. Допомогти батькам у цей період покликані пришкільні табори денного відпочинку.

Тож правоохоронці завітали до маленьких жителів Маневиччини, які проводять свій вільний час у пришкільних таборах денного відпочинку у селах Копилля, Боровичі, Велика Яблунька та Граддя. Працівники міліції в ігровій формі ознайомили дітей із тонкощами роботи різних служб міліції, не оминули увагою питання вживання наркотичних, алкогольних та тютюнових виробів неповнолітніми. Окрім наголошення на їх шкідливій дії на молодий організм, міліціонери навели реальні приклади злочинців, які в стані алкогольного сп’яніння вчиняли тяжкі злочини. Увагу дітлахів також звернули на дотримання правил поведінки під час літнього відпочинку та правил дорожнього руху.

Від даної зустрічі діти залишилися задоволені, оскільки мали можливість поставити питання, які їх цікавлять.

Насамкінець працівники групи кримінальної міліції у справах дітей Маневицького РВ УМВС УМВС України у Волинській області побажали дітям добре відпочити та набратися сил перед новим навчальним роком, а на згадку про їхню зустріч презентували подарунки.

Лідія САХАРЧУК,

Маневицький РВ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ