На Волині зареєстровано шість автопригод із потерпілими

На Волині зареєстровано шість автопригод із потерпілими

25.06.14 13:19 0 679
У ДТП протягом чотирьох днів 12 осіб отримали тілесні ушкодження, один водій загинув.

Близько 20-ї години вечора від оперативного чергового ківерцівського райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що в селі Сокиричі трапилася ДТП із потерпілими. При виїзді слідчо-оперативної групи на місце пригоди встановлено, що 27-річний водій, керуючи автомобілем «Фольксваген Пасат», не вибрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожньої обстановки, внаслідок чого не впорався з керуванням і з’їхав у правий кювет, де перекинувся. Водій та троє пасажирів отримали тілесні ушкодження і госпіталізовані у Луцьку міську клінічну лікарню.

Наступного дня о 7-й годині ранку 29-річний водій, керуючи автомобілем «Мерседес Спрінтер», рухаючись у напрямку Ковеля, не впорався з керуванням і з’їхав на ліве по ходу руху узбіччя, де зіткнувся з придорожнім деревом. Внаслідок пригоди 18-річна пасажирка та водій отримали тілесні ушкодження та госпіталізовані у Рожищенську центральну районну лікарню.

Близько 4-ї години ранку в селищі Люблинець Ковельського району зареєстровано автопригоду з потерпілими. 28- річний водій, керуючи автомобілем «БМВ-Х5», не вибрав безпечної швидкості, не впорався з керуванням, виїхавши на лівий тротуар по ходу руху автомобіля, де здійснив зіткнення з електроопором та придорожнім парканом. Внаслідок автопригоди водій отримав тілесні ушкодження та госпіталізований у медичного закладу.

Окрім того, близько 4-ї години ранку поблизу селища Шацьк 34-річний водій, керуючи автомобілем «Мерседес-Віто», виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення з автомобілем марки «Опель-Вектра» під керуванням 23-річного молодика. У результаті обоє водіїв і 23-річний пасажир автомобіля «Опель-Вектра» отримали тілесні ушкодження та доставлені у лікарню.

ДТП зареєстровано також у селі Волиця Камінь-Каширського району: близько 6-ї години ранку 23-річний водій, керуючи автомобілем «АУДІ-80», не вибрав безпечної швидкості руху, внаслідок чого не впорався з керуванням та перекинувся. Водій та 24-річний пасажир отримали тілесні ушкодження та госпіталізовані у Любешівську центральну районну лікарню.

У селі Прилуцьке Ківерцівського району о 20-й годині 31-річний водій, керуючи автомобілем «Тойота», рухаючись у напрямку селі Липини Луцького району, виїхав на зустрічну смугу руху, де зіткнувся з автобусом «ПАЗ-32054» під керуванням 52-річного чоловіка. Внаслідок автопригоди водій автомобіля «Тойота» від отриманих тілесних ушкоджень помер на місці події.

За фактами дорожньо-транспортних пригод проводиться досудове розслідування.

УДАІ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Шалено популярні у ...
Наступна новина: Єврокомісія та уряд України ...

КОМЕНТАРІ