В Закарпатській області попався іноземець, який збував важкі наркотики

В Закарпатській області попався іноземець, який збував важкі наркотики

25.06.14 08:04 0 719
Упродовж двох років перебував у розшуку 31-річний громадянин однієї з азіатських держав за скоєння кримінального правопорушення на території нашого краю.

Ще у 2010 іноземець налагодив на теренах Закарпаття злочинний бізнес – займався збутом важких наркотиків. Зокрема, підшукував клієнтів у містах, насамперед в Ужгороді і Мукачеві, і реалізовував їм заборонений особливо небезпечний екстракційний опій. Діяльність гостя із зарубіжжя виявили та ретельно задокументували співробітники УБОЗ УМВС краю. На той час за матеріалами «убозівців» стосовно підозрюваного була порушена кримінальна справа за статтею 307 ч.2 українського чинного законодавства «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів».

До речі, санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від шести до десяти років з конфіскацією майна. Самого наркоділка заарештували. Однак за відповідною ухвалою суду йому змінили запобіжний захід із взяття під варту на підписку про невиїзд. А іноземець-правопорушник, аби уникнути покарання, виїхав за межі області і став переховуватися від суду.

Днями співробітники УБОЗ УМВС внаслідок здійснених оперативно-розшукових заходів та розробленої спеціальної операції вийшли на розшукуваного і затримали його. Нині він перебуває в установі виконання покарань Державної пенітенціарної служби України в області. Подальша доля іноземця – в руках Феміди.

За матеріалами УБОЗ УМВС України в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Газопровід «Північний ...
Наступна новина: Буковина: обережно! Кишкові ...

КОМЕНТАРІ