Хмельницькі правоохоронці з виховним візитом відвідали дитячий патріотичний табір

Хмельницькі правоохоронці з виховним візитом відвідали дитячий патріотичний табір

25.06.14 12:15 0 709
Працівники кримінальної міліції у справах дітей ознайомилися з умовами відпочинку дітей у наметовому таборі поблизу села Стригани, що на Славутчині.

З початком літніх канікул працівники кримінальної міліції у справах дітей спільно з іншими службами органів внутрішніх справ Хмельниччини регулярно відвідують дитячі табори та інші місця відпочинку дітей, де проводять різноманітні розважально-профілактичні заходи.

Днями міліціонери завітали до одного із дитячих наметових містечок, яке з 20 червня розпочало своє функціонування поблизу села Стригани, що на Славутчині, на березі славнозвісних Голубих озер.

Під час перебування у містечку, організатором якого є Нетішинський спортивний клуб «Пульсар», правоохоронці переконалися, що умови проживання дітей тут не поступаються стаціонарним дитячим закладам відпочинку: власний харчовий блок, медичний пункт, душові та навіть власна баня. Що вже говорити про п’янке повітря соснових лісів та чисту воду озер… Одним словом, умови для відпочинку дітей просто чудові.

У таборі відпочиває 50 дітей віком від 9 до 18 років. Навчання і розваги тут спрямовані, в першу чергу, на духовно-патріотичне виховання підростаючого покоління. Зокрема, досвідчені тренери проводять з дітьми спортивні тренування та змагання на свіжому повітрі, займаються плаванням, стройовою підготовкою та вивченням тактико-технічних характеристик зброї. Можна тут і порибалити, і пісню під гітару біля багаття заспівати.

За дотриманням порядку у наметовому містечку слідкують 5 вихователів та ще 5 батьків, які зголосилися супроводжувати своїх дітей. Чи не першими відвідувачами у закладі відпочинку стали начальник кримінальної міліції у справах дітей УМВС України в Хмельницькій області Сергій Цимбалюк, працівники управління громадської безпеки УМВС та Славутського райвідділу міліції, які завітали не лише з метою проведення роз’яснювальної роботи серед підлітків, а й для налагодження контактів у разі виникнення потреби втручання працівників ОВС та надання допомоги. Порушень, які б негативно впливали на процес оздоровлення та відпочинку неповнолітніх, в ході відвідин виявлено не було.

СКМСД УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ