На Хмельниччині у Кам'янці-Подільському три виховательки дитячих садочків стали жертвами крадія

На Хмельниччині у Кам'янці-Подільському три виховательки дитячих садочків стали жертвами крадія

25.06.14 10:14 0 857
Днями працівники карного розшуку Кам’янець-Подільського міськвідділу міліції розкрили серію крадіжок, скоєних у перші дні весни. 14 березня до міліції звернулось три кам’янчанки із заявами про крадіжки грошей. Злочини було скоєно в першій половині дня в трьох дитячих садочках міста.

Зловмисник непомітно заходив в приміщення дитячих садочків, нишпорив по шафках та залишених без нагляду речах, знаходив гроші та так само непомітно йшов геть, — розповідає заступник начальника міськвідділу Олександр Кулько. — Наразі 20-річний раніше судимий за крадіжки кам’янчанин вкотре постав перед Фемідою. Таким шляхом молодик «заробив» сім сотень гривень, які того ж дня й прогуляв. Каже, що навіть і не сподівався, що його впіймають, однак таки втрапив до рук оперативників. А 18 червня, відповідно до рішення суду, зловмиснику було обрано міру запобіжного заходу — домашній арешт. Правоохоронці почепили йому електронний браслет для контролю.

За фактами крадіжок відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Бенкет під час АТО: хто ...

КОМЕНТАРІ