Людині необхідний відпочинок на самоті, – священик

Людині необхідний відпочинок на самоті, – священик

25.06.14 12:36 0 678
Липнево-серпневий номер журналу «Кана» розповість про те, як треба відпочивати, щоб дійсно відпочити.

Про це інформує прес-служба видавництва «Свічадо».

У літньому номері «Кани» йдеться як про сімейний відпочинок, так і про потребу окремого часу для себе, відпочинку на самоті.

«І не йдеться тут, щоб від чогось чи когось втікати, але, щоб вчитися любити себе. Ритм життя більшості сучасних людей дуже виснажливий. Тому й виникає питання, чи взагалі можна поліпшити свій фізичний стан за короткий час відпустки. Виявляється що можна. Для цього потрібні хороший сон, хороша їжа, зміна довкілля, активний відпочинок, ранкова гімнастика, – йдеться у повідомленні. – Про це у номері розповідає фізичний терапевт Ярополк Пшик. Він зазначає, що гімнастику треба робити щоранку впродовж усього року. Особливо, якщо людина працює в установі, де більшість часу проводить за столом у сидячому положенні. Зарядку достатньо робити впродовж 10-15 хвилин. Терапевт також наголошує, що потрібно вміти організовувати свій час так, щоб відпочивати не лише раз у рік, а й щовихідних».

У літній «Кані» також наголошується: крім того, що для зміцнення сімейних і подружніх стосунків важливо відпочивати разом, необхідним є також відпочинок на самоті.

«Можливість побути на самоті – це нагода зупинитися в життєвій біганині і зустріти найгарнішу, найрозумнішу, найцікавішу, найближчу людину у своєму житті, тобто самого себе. Тому відпочинок на самоті мав би бути часом, коли я можу задовольнити свої, а не чиїсь потреби і зрозуміти, що моя цінність не залежить від кількості справ, які я зробив», – говорить о. Якуб Гонцаж.

Традиційно у «Кані» є розповіді про різних людей та про їхні життєві свідчення віри. Зокрема, у липнево-серпневому номері публікується історія Янека, активного учасника січневих подій на Майдані. Йому поцілила в око граната і він практично осліп, але чоловік каже, що то для нього був час великих благословінь.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: На Львівщині за день ...

КОМЕНТАРІ