У Львові знову демонструватимуть особисті речі Івана Павла ІІ

У Львові знову демонструватимуть особисті речі Івана Павла ІІ

25.06.14 08:51 0 732
У середу, 25 червня, у Львові відбудеться відкриття виставки «Святий Папа Іван Павло ІІ. Життя в молитві», присвяченої канонізації Святійшого Отця та 13-ій річниці його Апостольського візиту в Україну.

Про це повідомляє прес-служба ЛОР.

Виставка, організаторами якої є Львівська Архідієцезія Римсько-католицької церкви та Львівський музей історії релігії, проходитиме впродовж 25 червня-18 серпня у бічній каплиці Львівської митрополичої катедри латинського обряду.

Тут демонструватимуть особисті речі Святого Івана Павла ІІ, фото та документи, пов’язані з апостольським служінням Папи.

Нагадаємо, в екуменічній каплиці Львівської міської ради 5 травня виставили для почитання ризи, чашу та дискос, які Папа Іван Павло ІІ використовував під час богослужінь в Україні.

Як відомо, у неділю, 27 квітня 2014 року, під час святої меси на площі перед Ватиканською базилікою Святого Петра Вселенський Архиєрей Франциск канонізував, тобто, зарахував до лику святих католицької церкви, двох своїх попередників на Петровому престолі – Папу Івана ХХІІІ і Папу Івана Павла ІІ.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Міллер: суд, виправдавши ...
Наступна новина: Представник Львівщини ...

КОМЕНТАРІ