Правоохоронці Львівщини викрили правопорушників у сфері обігу засобів захисту рослин

Правоохоронці Львівщини викрили правопорушників у сфері обігу засобів захисту рослин

25.06.14 08:06 0 736
Червоноградські правоохоронці проводять активну роботу щодо попередження та виявлення правопорушень у сфері обігу засобів захисту рослин.

«Ці заходи проводяться з метою декриміналізації ринку засобів захисту рослин і недопущення ввезення на територію України недоброякісної та контрафактної продукції, а також захисту економічних інтересів держави, проведення заходів щодо протидії кримінальним правопорушенням у сфері обігу засобів захисту рослин», - зазначив начальник СДІМ Червоноградського міськвідділу ГУМВС України у Львівській області капітан міліції Юрій Дмитрів.

Під час відпрацювання Червоноградського міського ринку на предмет незаконної реалізації пестицидів та агрохімікатів, без відповідних ліцензій, дільничні інспектори міліції притягнули до адміністративної відповідальності 32-річну місцеву мешканку та 51-річну мешканку Жовківського району, які продавали ці речовини без відповідних на це документів. За словами правопорушниць цю продукцію вони перепродували з метою заробити гроші.

За даним фактом на правопорушниць складено адміністративні протоколи за ч.1 ст.164 (порушення порядку провадження господарської діяльності) КУпАП. Червоноградський міський суд засудив жінок за вчинення правопорушення та призначив їм покарання у вигляді штрафу у розмірі 340 гривень з конфіскацією усієї продукції.

Оксана Козачок,

помічник начальника Червоноградського МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: На Тернопіллі рятувальники ...

КОМЕНТАРІ