У Львівській області в УКУ відбулася Cвяткова Академія, присвячена 100-ій річниці з Дня народження Блаженнішого Мирослава Івана Кардинала Любачівського

У Львівській області в УКУ відбулася Cвяткова Академія, присвячена 100-ій річниці з Дня народження Блаженнішого Мирослава Івана Кардинала Любачівського

25.06.14 11:14 0 718
24 червня, в Українському Католицькому Університеті відбулися святкування, присвячені 100-ій річниці від Дня народження Блаженнішого Мирослава Івана Кардинала Любачівського під назвою «Пастир у добу великих сподівань».

Від голови Львівської ОДА Ірини Сех організаторів та учасників ювілейних святкувань привітав заступник голови ОДА Юрій Підлісний.

У своєму зверненні, зокрема, він зазначив, що в усі часи Українська Греко-Католицька церква не тільки виконувала своє основне призначення, проповідуючи Євангеліє, а й була виразником прагнень українського народу до встановлення справедливого ладу, незалежності та свободи.

«Українці можуть пишатися своїми пастирями, які в часи найважчих випробувань були поруч з народом, підтримуючи його дух, віру і силу. відзначаючи століття від дня народження Блаженнійшого Мирослава-Івана, маємо віддати належне усім, хто був поруч із ним – владикам і священикам з підпілля, які долучилися до розбудови УГКЦ», – сказав Ю. Підлісний.

Зазначимо, що в межах ювілейних святкувань відбулася Архиєрейська св. Літургія і панахида в Соборі Св.Юра, а також Урочиста Академія, яка пройшла у конференц-залі Українського Католицького Університету.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Сидір Кізін: «Нам усім ...

КОМЕНТАРІ