На базі ГУ ДСНС Львівщини відбулась семінар-нарада з питань ресурсного та фінансового забезпечення

На базі ГУ ДСНС Львівщини відбулась семінар-нарада з питань ресурсного та фінансового забезпечення

25.06.14 12:07 0 707
На базі Головного управління ДСНС України у Львівській області відбулася семінар-нарада щодо питань ресурсного та фінансового забезпечення під головуванням очільника рятувальників Львівщини Сергія Дмитровського. Участь у нараді взяли керівники та бухгалтери територіальних підрозділів ДСНС Львівщини.

Згідно пану наради розглядалися такі питання, як аналіз недоліків, виявлених під час проведення аудиту фінансово-господарської діяльності у апараті Головного управління. Бухгалтери прослухали лекції щодо порядку оформлення документів по результатах проведення поточних ремонтів будівель господарським методом, оформлення документів по списанню інвентарного майна, транспортних засобів та пожежних рукавів. Учасники наради розглянули питання утримання та зберігання телекомунікаційного обладнання та засобів радіозв’язку, індексації грошового забезпечення та порядок виплати матеріальної допомоги на оздоровлення особовому складу та працівникам.

Окрім цього, із фахівцями з економічних питань обговорили порядок складання калькуляцій по наданню платних послуг підрозділами ДСНС України та багато інших важливих робочих моментів.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківську ...
Наступна новина: Міська влада працює над ...

КОМЕНТАРІ